Hero billede

Problemet

Mange tagtyper begynder allerede efter en kort årrække at nedbryde sin oprindelige overfladebeskyttelse

Som medfører fugt og kan trække sig ind og skabe grobund for bl.a. mos, alger, svamp og frostsprængninger. År for år forværres nedbrydningen og overfladebeskyttelsen bliver dårligere og dårligere. Hvor hurtig taget nedbrydes afhænger af belastningen af sur regn, frost og solen UV stråler.

Hvis du forsat vil bevare dit tag mange år endnu, - kan en algebehandling være en god ide. Den generelle vurdering er at man kan forlænge holdbarheden på taget med op til 20-30 år med den rigtige vedligeholdelse, afhængig af hvad det bliver udsat for af vind og vejr, mens de fleste producenter af tagsten og tagplader giver kun en garanti på 5-15 år. En tagrenovering koster typisk ca. 20% af et nyt tag. Vælg den rigtige vedligeholdelse med en professionel algebehandling, som behandler taget med det rigtige produkt til netop dit tag.

 

Få et skræddersyet og uforpligtende tilbud

Skal vi ringe dig op? Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt, og giver dig et uforpligtende tilbud, som passer præcist til dine behov.

Ved henvendelse accepterer jeg, at MH Tagrens må kontakte mig telefonisk og over SMS. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Indlæser kort..

Vi bruger cookies, for at forbedre din brugeroplevelse på vores hjemmeside, og for at analysere traffik. Læs mere